lördag 16 februari 2008

Avstängd från svenskmuslim.se

"Du har blivit avstängd från detta forum."

En skribent på svenskmuslim.se uppmanade besökare att underteckna denna lista och jag kommenterade med att länka till denna artikel av en konsthistoriker från Jordanien. Mitt inlägg raderades och jag beklagade detta och länkade till denna bloggpost som också raderades.

Ja, sedan blev jag avstängd från svenskmuslim.se.

Klicka gärna nedan på islam under "Etiketter" för att se mina tidigare bloggposter om islam.

4 kommentarer:

nitza sa...

Ja du vännen, vilken sida blir det härnäst tro
Det förstår väl alla att du i grunden är en snäll pojke:)

Svarten sa...

Tack, nitza!

Jag behövde några vänliga ord från någon som verkligen känner mig. Klart jag är snäll och vill väl, men i fortsättningen kommer jag att bli mycket elakare på bloggen mot stolliga muslimer.

Anonym sa...

Hej Svarten,

Oftast är det ett tecken på att man har sunda tankar och ett vettigt perspektiv på saker och ting när man blir avstängd från internetforum sådär...

Jag är själv medlem på svenskmuslim.se och har fått rader av otrevlliga mejl och varningar från både admin och från andra användare när man tagit ut svängarna lite mer än vad deras ramar tillåter.

Du säger att du kommer att bli elakare mot stolliga muslimer... Jag har alltid upplevt dina inlägg både på bloggen och på svenskmuslim som friska fläktar och det skulle vara så tråkigt om det skulle förbytas till mer unkna pustar...

Vänligen
/Abd al-Wâhid Yahya

Svarten sa...

Hej, Abd al-Wâhid Yahya!

Nä, några "unkna pustar" blir det inte. Som jag skrev i en annan bloggpost dag efter denna:

"På bloggen har jag försökt ge en nyanserad bild av islam och de människor som bekänner sig till religionen, det kommer jag att fortsätta med."

Men visst kommer jag även att uppmärksamma viss stollighet och galenskap som en del muslimer visar prov på. I grunden tror jag dock man kommer längre med att lyfta fram de positiva exemplen.

Vänligen,
Svarten