torsdag 17 december 2009

Julklapp till Mohamed Omar



Mohamed Omar, som enligt hans vän Jonas De Geer har "grundmurade antipatier mot judar", planerar att bilda ett antisemitiskt antisionistiskt parti.

16 kommentarer:

Adi sa...

Nu får du passa dig så inte din bild trycks upp i 2000-exemplar och delas ut i Uppsala.

BTW Varför har du Bahlool på din länklista när man var och varannan dag kan läsa i din högerspalt "Myten om Holocoust"..

Du bör göra en värdering om han bloggar som muslim eller som rasist. Om du kommer fram till det sistnämnda har han väl inget att göra under titen "Muslimer som bloggar"

_ hur som helst, jag tycker det är talande att han hänvisar till mig som "Juden" i var och varannan bloggpost.

Trevlig länkpolare du har där.

asmmaa sa...

Du får gärna länka mig!:)

Svarten sa...

Adi

Det enda som krävs för att finnas med på länklistan "Muslimer som bloggar" är att du är en muslim som bloggar på svenska.

Adi sa...

Usel kriterie.

Så en nazist, som även är född muslim är välkommen att ett klick iväg sprida sin nazism?

Snart kommer Bahlool positivt recensera Lasse Wilehlmsons Förintelseförnekande bok. Antar du stolt kommer flagga:

"Bahlool - wilhelmson krossar judelögnen" eller något annat kitchigt i din högerspalt.

Se klart på saken.

Och varför har du inte Omar på din länklista då? Han är ju muslim? Eller är det något slags hyckeri i görningen?

Adi sa...

Vi ju påminna dig om att det är du som okritiskt länkar ovetandes unga muslimer vidare till Bahlools sida där de blir hjärntvättade av olika teser om judars världsmakt och Förintelselögner...extra ironiskt att det sker under en banner mot SD.

Men, whatever turns you on.

Svarten sa...

Asmmaa

Done!

Svarten sa...

Adi

Omar finns med.

Adi sa...

"Adi

Omar finns med."

Okey, såväl gör Bahlool som sagt, så ditt mål med länkspalten är att lura sökande muslimer in i ett träsk av nynazism och extremism

Bra att veta.

Svarten sa...

Adi

Min avsikt med länklistan är att presentera vad svenska muslimer skriver på sina bloggar.

Adi sa...

Varför?

Varningstexter på vissa av dina länkar vore ju på sin plats om du är den antirasist, som du genom olika citat strategiskt placerat ut på din blogg, utger dig för att vara...

Eller varför skulle en vuxen man vilja skicka - låt oss säga - Samija 14år till naziträsket hos Omar, eller Förintelseförnekandet hos Bahlool, och lämna henne till hennes egna öde, att bli ett open target för denna propaganda och hjärntväddad? Känner du inget ansvar...? Moraliskt sådant?

Svarten sa...

Adi

Jag tror, i motsats till dig, att personer som söker sig till dessa sidor kan tänka själva.

Adi sa...

Men kan du vara säker på att Samija 14 år om 1 år inte står och heilar tillsammans med Omar och 20 andra (icke-muslimer) på något offentligt torg nära dig?

Vem bär då egentligen ansvaret för hennes dekadens? Omar, eller den som guidade henne dit.

Nu kommer vi inte längre, det är uppenbart att du kommer fortsätta hänvisa sökande unga muslimer nedför destruktiva stigar.

MvH A

nitza sa...

Där försökte nån ge dej på nöten min svarte vän i natten men jag tycker om dej ändå :)

Bahlool sa...

Samija kommer knappast stanna länge på min blogg..jag får 2-3 besökare genom svarten om dagen..och jag minns att jag var en av de tidigaste han la till på sin länklista..lika lite som jag är ansvarig för de muslimer, de islamofober och de rasister jag länkat till, är svarten ansvarig för vad jag skriver eller tänker eller tycker.
Du är besatt av mig..men säg mig, du som hatar antisemitism och rasism, varför du 1 har så bra kontakt med Roger, psykfallet som angripit ett flertal muslimer enbart för att de besökt mig, eller för att de skrivit om islam..2 varöfr du stödjer en stat som Israel..snacka om rasism och sedan stödja judisk rasism mot palestinierna gör inte saken bättre.

ps: Du får gärna skicka en bok gratis och jag blir glad att läsa den och skriva om den
ps2: jag förnekar inte förintelsen men jag ber inte om ursäkt för att jag inte håller med dig eller andra judar i er syn på den
ps:3 jag har nämnt dig en eller två gånger i min blogg, efter att du länkat till mig några gånger.
ps4: Du har problem ;)

Adi sa...

Bahlool: Vem fan är Roger? De jag länkar till ser du i min högerspalt, en småbarnsmorsa, en blogg där du kan lära dig ett ord på jiddisch om dagen och Henry bronett..b la

Gratis bok? ser jag ut som Baron Rothschild eller, du får väl köpa dina egna böcker, jag sparar till en sampler och tänker inte köpa böcker åt dig.

ps1234: du är så problemfri.

Svarten sa...

Adi

Nu räcker det. Du får fortsätta ordväxlingen med Bahlool någon annanstans.