lördag 23 januari 2010

Mosa Sayed - Boxning SM 2001



Mosa Sayed i reklamfilm för boxnings-SM i Uppsala 2001.

Mosa Sayed är just nu högaktuell med sin doktorsavhandling "Islam och arvsrätt i det mångkulturella Sverige" som jag uppmärksammade tidigare i dag Men Mosa har också ett förflutet som framgångsrik amatörboxare och blev svensk mästare i 63,5 kilos klassen 2000 och 2001.

I dag är Mosa ungdomstränare för Uppsala IF Boxning och sitter även med i styrelsen. Radio Uppland SR intervjuade honom i november 2009 efter att barn- och ungdomsnämnden fattat beslut om att skära ned på flera fritids- och kulturaktiviteter för barn och ungdomar, vilket kommer att drabba UIF:s verksamhet under 2010.

Se en video (5:38) om boxnings-SM i Uppsala 2001.

3 kommentarer:

Anonym sa...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

Tonårsmorsa / Fatou sa...

Hmmm... vi verkar ha fler gemensamma bekanta, eller kanske inte just Musa, men hans syrra och jag var rätt bra polare några år i slutet av 80-talet! :-)

Anonym sa...

Säpo bör utreda om Mosa tillhör Al-Quida. Sådan individ hör inte hemma Sverige. Han borde utvisas till Saudi Arabien där hör han hemma. Hans skit avhandling upprör muslimer i Sverige.

Om han tillhör Al-Quida eller Taliban då hör han hemma Guantanamo. Svenska myndigheter bör samarbeta med Amerikanska myndigheter och ta reda på den här extrimistens bakgrund. Jag tror 99% muslimer hatar sharia lagar. Om Sverige skulle införa sharia lagar för muslimer då skulle de muslimer konvertera till andra religioner för att slippa sharia lagar.