söndag 24 januari 2010

SD:are misstänkt för narkotikabrott


ABC Söndagen 24 januari 2010 Videon finns tillgänglig till och med 31 januari 2010.

Joakim Ramqvist Hallin har sedan 2006 varit ersättare för den ordinarie ledamoten för sverigedemokraterna i Uppsalas kommunfullmäktige. Han är nu misstänkt för narkotikabrott. Rättegången hölls för en vecka sedan och domen faller i morgon.

Han är även misstänkt för bokföringsbrott i sitt företag Jockes Universal Nutrition Store I dag har han en skatteskuld till kronofogdemyndigheten på 88 000 kronor, enligt Upsala Nya Tidning

6 kommentarer:

Cherin sa...

Sd-representantens sista kommentar på slutet är ju bäst. "Den här typen av brott i bagaget" Undra vilken brottslighet de accepterar? Banka sönder sin sambo/fru var tydligen ok...undra vad mer?

Svarten sa...

Mitt i prick, Cherin!

Joakim Larsson sa...

Ja, den formuleringen ångrade jag i samma sekund som jag sa den. Jag begrep mycket väl att någon skulle göra just den tolkning som Cherin gör. Är någon brottslighet acceptabel för en kandidat? Tja, helst vill man förstås att en kandidat skall vara helt ostraffad. Sånt som man kanske kan tänka sig att ha överseende med är fortkörning eller kanske en 50-årig kandidat som är dömd för ett fylleslagsmål när han var 18.

Svarten sa...

Joakim

Det är ingen "tolkning" Cherin gör, hon bara tydliggör vad du säger. Ni har ju faktiskt överseende med att dömda kvinnomisshandlare representerar partiet.

Joakim Larsson sa...

Det är din tolkning.

Svarten sa...

Goddag, yxskaft!

Se http://tinyurl.com/yzz7m2t