måndag 17 februari 2014

"de skall ta ormar med sina händer"En dokumentär om bokstavstrogna kristna i Tennessee, USA.

Dessa tecken skall följa dem som tror: i mitt namn skall de driva ut demoner, de skall tala nya tungomål, de skall ta ormar med sina händer, de skall inte bli skadade om de dricker dödligt gift, och de skall lägga sina händer på sjuka och göra dem friska.
Markus 16: 17-18

Ja, jag har gett er makt att trampa på ormar och skorpioner och att stå emot fiendens hela styrka, och ingenting skall skada er.
Lukas 10:19

Se även Ormpastorn död efter huggattack Aftonbladet

5 kommentarer:

Anonym sa...

kan inte du ordna en blogawards för alla muslimbloggare ? Nått som bara liksom är webb baserat där man får rösta på favvo bloggen och vinna en tittel bara? Kanske en goodiebag? skulle va kul med lite action för mussebloggarna och känns som om du är rätt person för att driva nått sånt !

Svarten sa...

Hej, Anonym!

Kul att du hörde av dig!

Jag har tidigare funderat över det, men valde att avstå. "Muslimbloggarna" är av sådan oerhört skiftande karaktär att jag har svårt att förstå hur det ska kunna jämföras med varandra. Det blir förmodligen bara så att de som har flest besökare också får flest röster.

En av mina ursprungliga tankar med länklistan var just att påvisa att det inte går att snacka om att "sådana är muslimer". Muslimer är som alla andra - olika personligheter med olika åsikter och intressen.

Anonym sa...

Påminner om de blodsugande rabbinerna:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2304793/Two-babies-stricken-HERPES-ritual-oral-blood-sucking-circumcision-New-York-City.html

F.ö får du gärna addera oss till din blogglista om du finner oss kvalificerade. ;-)

Anonym sa...

http://maktspelet.wordpress.com

Svarten sa...

Jag har lagt till bloggen på länklistan "Muslimer som bloggar".