torsdag 26 augusti 2010

Barnövervakningscentralen (2)


Barnövervakningscentralen, som jag skrivit om tidigare, är alltid på hugget. Det gäller att hålla koll på vad dotra hittar på. Tittade på vimmelbilderna från ett par av hennes favoritställen och kunde till min stora lättnad konstatera att hon fortfarande bara leker med tjejer. Det känns betryggande.

21 kommentarer:

Anonym sa...

svarten...vi ar manga som undrar nar du ska bli muslim????? vi vantar fortforande

Svarten sa...

Anonym

Muslim? Inte utan min Guinness! Men det kanske finns någon liten bortglömd hadith som jag kan använda som kryphål :-)

Eller varför inte koranen 16:67:

Och ur frukterna av dadelpalmen och vinrankan utvinner ni både vin och hälsosam näring; i detta ligger helt visst ett budskap till dem som använder sitt förstånd.

Det är ju vetenskapligt bevisat att en (1) Guinness om dagen motverkar hjärtinfarkt. Så visst är även det ölet en hälsosam dryck.

nitza sa...

Anonym
Skulle min svarte vän i natten bli Muslim då tror jag att skulle tvångsmata honom med Prips Blå i 14dagar. :)

Svarten sa...

Nitza

Sannolikheten är större att jag blir muslim än att jag dricker Pripps Blå.

N* sa...

förstår inte vad du menar riktigt? hänger texten ihop med tjejen på bilden??

Svarten sa...

N*

Tjejen (singularis). Det är ju två (2) tjejer (pluralis) på bilden. En av dem är min dotter. Såledels, texten hänger ihop med bilden.

nitza sa...

Svarten, jag vet ju att du föredrar Norrlands Guld därför blir det Prips, så nu vet du vad som eventuellt väntar dej.

rachelle sa...

Svarten, VEM ÄR DU? Jag kom plötsligt på att jag inte alls vet mycket om dig. Har du en dotter? Wow! Hur gammal är du? Är du inte muslim?? hahaha jag trodde verkligen att du var det med tanke på att du har en lista över muslimer som bloggar etc :)

Yes, jag flyttar på obestämd tid :)

nancy sa...

men pappa då är du tvungen hahaah:P

Cherin sa...

Hahahaha till din text och hahahahahahahaha till kommentarerna. Jag dör av skratt (bokstavligen eftersom jag får andnöd).

Svarten sa...

Rachelle

Vem jag är? Den frågan ställer jag mig själv varje dag. Jag önskar er lycka till i Elfenbenskusten. Kanske tittar förbi när jag besöker Ghana :-)

Nancy

Det är därför jag inte ställer så många frågor numera. Jag har nämligen fet koll på dig.

Cherin

"dör av skratt"

Du får ha samma text på gravstenen som Hasse Alfredson (Hasse å Tage, du vet): Log och dog.

N* sa...

haha okej nu fattar ja vad du menar med texten =) men vänta du e skum? e du inte muslim, har du dotter? hur gammal e du egentligen om jag tror rätt så tror jag att bilden på din blogg är du ?? right? du ser inte så gammal ut för att ha en en stor feelickaa =)

Svarten sa...

N*

Jag är inte muslim. Min dotter är 18 år. Det är jag på den photoshoppade bilden. Dessutom har du helt rätt i att jag är skum :-)

cherin sa...

Min teori är att det inte är du på bilden utan kiefer sutherland. Allvar, det måste vara han!

Svarten sa...

Kom igen nu, Cherin. Du är ju en av de mycket få bloggbesökare som faktiskt träffat mig. Säg bara att jag är jag. För min skull. Annars kommer jag att hamna i någon slags identitetskris.

Och vem f-n är Kiefer Sutherland?

Nora* sa...

hahahaha kiefer?du e inte bara skum utan du e S K U M med stora bokstäver =) ta den som en komplimang bäst o va unik.. men där fick man reda på mycket hur kommer de säg att du då har en sida med alla muslimska bloggare??

Svarten sa...

Nora

"hur kommer de säg att du då har en sida med alla muslimska bloggare??"

Jag startade länklistan därför att det inte fanns någon. Förhoppningsvis bidrar den till att svenska muslimer får göra sina röster hörda. Alla talar om och har åsikter om muslimer, men det är sällan de själva får komma till tals.

N* sa...

nicee.. faktist mycket bra sida..

Cherin sa...

Svarten, det var ju så hastigt att jag idag, troligen inte skulle minnas hur du såg ut om jag träffade dig. Observera att "troligen" öppnar upp för både en och annan muta ;)

Helt ärligt så var jag övertygad om att du tagit en bild av Sutherland photoshopat den lite sen låtsats att det var du. Googla honom. En av världens kändaste skådisar.

Svarten sa...

Cherin

Jag som trodde jag gjorde ett outplånligt intryck på dig :-)

cherin sa...

Du finns i mitt hjärta Svarten. Wallah. :)