onsdag 4 augusti 2010

Ana Gina (Dirawi) samarbetar med SVT


Inför höstens val samarbetar bloggaren Ana Gina med SVT-webbtv. Produktionsbolaget Art89 Televison AB, som bland annat producerat Melodifestivalen 2010 och Lilla al Fadji & Co, ligger bakom SVT:s satsning och Gina utlovar massor med videos som på något sätt är relaterade till valet. Naturligtvis får vi möta hennes karaktärer Khadidje och Bettan, men också den nya karaktären fjortisen Fippan.

Vill ni följa Ana Gina fram tills dess valet är över skall ni från och med nu besöka hennes valblogg Den kommer även att finnas med i min länklista "Muslimer som bloggar - Senaste blogginläggen".

3 kommentarer:

Jan sa...

Så här skrev du, Svarten, redan i september 2009:
Ana Gina, en av bloggarna på länklistan Muslimer som bloggar, har börjat lägga ut heminspelade videos på sin blogg. Efter att ha sett videon hon lade ut igår är jag övertygad om att den tjejen kan gå långt som ståuppkomiker - om hon själv vill. Hon har tidigare gett ett litet smakprov på att hon även har en fantastisk sångröst.

Passa på att besöka hennes blogg nu så kan ni om något år, när media har rubriker om "årets stjärnskott", säga att "henne upptäckte jag redan på den tiden när hon lade ut sina första videos på bloggen".

Snacka om att ha näsa för talanger.

Svarten sa...

Jan

Tack! Så behövde jag inte skriva det själv - igen :-)

Nila sa...

Mashallah!