måndag 14 augusti 2006

Efterlysning: Pinch me, Jesus



Reklamfilm för skivan Pinch me, Jesus med Rev. Marion Dufresne (3:08)

Den här videon hittade jag i dag av en ren tillfällighet. Jag tycker det skulle vara kul att äga ett exemplar av CD:n Pinch me, Jesus och gjorde en sökning på amerikanska ebay.com, men fick inga träffar. Googlade och fick en antal träffar, dessvärre ingen som ledde mig vidare till skivan. Mycket märkligt att en skiva som kom ut 1991 i USA inte är spårbar på nätet, jag börjar nästan tro att den inte finns.

Jag hittade en uppgift som påstår att Pich me, Jesus (antar att det är reklamfilmen som avses) är ett utdrag ur en film med titeln An American Reverend in London som skulle produceras av en viss James Scott. Några ytterligare uppgifter om filmen har jag inte fått fram, annat än att den skulle vara en komedi som drev med de personer som ägnade sig åt "religion" endast av vinstintresse.

Om någon sitter inne med ytterligare uppgifter om skivan/filmen, eller vet något som kan kasta lite ljus över detta "mysterium", så skulle jag uppskatta om ni hörde av er (emailadressen hittar ni i min profil).

Inga kommentarer: