måndag 10 november 2008

Debatten om Halal-TV fortsätter

Artikeln från Aftonbladet är en skymf skriver i dag Dahlia på sin blogg. Artikeln hon syftar på Halal-TV är en skymf publicerades igår och var undertecknad av Sara Mohammad och tio andra personer.



Missa inte kvällens avsnitt av Halal-TV som handlar om jämnställdhet. Jämställdhetsminister Nyamko Sabuni medverkar. Tid: 20.30 i SVT2.

Klicka nedan vid "Etiketter" för fler bloggposter om Halal-TV.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hmmmm ... är det detta som ska symbolisera jämställdhet när man iklätt sig i en slöja från en kvinlig förtryckare religion så får nog dessa tre kvinnor börja om från rutan gå omgående när de uppenbart missuppfattat hela konceptet från början till slut.Rent trams och inget annat framfört av en liten klick som sällan har någon större uppbackning i detta Norden med helt andra värderingar.Mitt tips är att stiga ombord på ett plan omgående till muslimland så blir de väl lyckliga och slipper känna sig förföljda i denna del av värden.Visst ja,jag glömde ju att de stannar pga bidragen,uuuups.

Johanna

Anonym sa...

Johana, verken du vill eller ej.
Islam är här för att stanna.

Anonym sa...

Först är hon Anonym sedan heter hon Johanna LOL!

För det första behöver muslimer inte uppbackning av någon i detta Norden. Det räcker med att muslimer använder den så kallade konceptet du nämner här för att visa hur sådana som du säger emot sig själva utan att ens märka det.
Jämställdhet för dig är tydligen att man inte skall få bära sjal och därmed inte få klä sig som man vill. Den är sorten av jämställdhet kommer INGEN långt med, hur fint du än försöker få det att klinga! Sedan är det lika bra för dig att acceptera att det finns andra värderingar än dina eller är mitt tips till dig att börja rea och utforska världen. Kanske blir du mer öppensinnad för de skillnader som präglar mänskligheten och att man inte alltid behöver ha bidrag för att leva!