fredag 21 oktober 2011

Anti scampi

Anti Scampi – Naturskyddsföreningen from Naturskyddsföreningen on Vimeo.


En kampanjfilm från Naturskyddsföreningen

Jag har fortfarande ingen fungerande dator hemma, men om allt går som det är tänkt - vilket det aldrig brukar göra - blir det ändring på det i morgon. Hoppsan. Redan i dag, eftersom klockan passerat midnatt. Posten körde hem delarna till den nya datorn i går, som en vänlig arbetskompis ska hjälpa mig att plocka ihop.

Det nya kylskåpet fick ett totalt sammanbrott för ett par dagar sedan och jag blev tvungen att kasta en massa mat. Först efteråt insåg jag att jag kunde ha stoppat den i frysen. Suck.

Det är stopp i handfatet på toaletten - för femtielfte gången.

Min relativt nyköpta TV slutade fungera efter att jag av misstag tryckt på fel knapp på fjärrkontrollen. Jag har ännu inte lyckats klura ut hur jag ska få fart på eländet igen. Såledels. Inget Top Model eller matlagningsprogram.

Hittade filmkameran jag köpte för ett par år sedan på en hylla. Jag har fortfarande inte lärt mig hur den fungerar och inte hittar jag bruksanvisningen.

De senaste dagarna har jag lyssnat på Sveriges Radio P1 och spelat Snake Xenzia på min gamla Nokia mobil. Rekord: 1572 poäng. Vilket är uruselt.

Ute är det mörkt, kallt, regnigt och blåsigt.

Men jag har i alla fall bestämt mig för att sluta äta jätteräkor. Det känns bra.

Och Kadaffi är död.

4 kommentarer:

nitza sa...

Tur är att du i alla fall har mej alldeles bredvid på nätterna

Anonym sa...

grattis till en så omtänksam kvinna:)

nitza sa...

:) <3

Svarten sa...

Anonym

"omtänksam kvinna"

Jag vet inte vad du tror, men jag tror mig veta (absolut säkert!) att du tror helt fel vad beträffar Nitzas och min relation.