lördag 28 mars 2009

MuslimNytt - ny tidskrift på nätet


Jag hoppas den nystartade nättidningen får många skribenter som belyser islam och världen ur olika perspektiv, det vore beklagligt om chefredaktörens åsikter fick en alltför framträdande position.

8 kommentarer:

Bahlool sa...

Håller med min vän. De tre som är chefsredaktörer är dock Jag, en fanatisk shia, vi har Mohamed omar en fanatisk Sufi och sen har vi Daniel, en svensk fanatiker :P Har du något du vill få publicerat så inte mig emot vår förhoppning är att det ska vara byggt på "muslimsk" värdegrund..men vad det betyder vet jag inte jag var så snillrik att jag stal det från Dagen.se ;)

Bahlool sa...

Sen kan jag tillägga att jag bett, hotat ja varnat folk och försökt tvinga dem skicka in artiklar :P få se om det ger resultat..en artikel som kanske kommer in är från Knut lindelöf om skolan (från en bok han håller på med)
Din kära blondinfatima har lovat en artikel om "muslimsk" mode. Ida som har en blogg för gaza, planerar en artikel om bosnier och deras slöjmode
Hur mycket som verkligen kommer göras är en helt annan fråga :P

Svarten sa...

Ni kan väl inte vara TRE chefredaktörer :-/
Jag trodde Omar var chefredaktör.

"stal det från Dagen.se"

Jo, Dagen är ju känd för sin muslimska värdegrund :-)

Bahlool sa...

haha nah men dagen skrev byggt på kristen värdegrund :P så bara bytte kristen mot muslimsk. Mohamed Omar ska vara chefredaktör men i dagarna är han busy busy med sin bok så nu är det mest jag och Daniel som sätter upp artiklar..få se om fler är intresserade hade varit jättekul..

Svarten sa...

Jag skulle föreslå att ni snabbt byter namn på tidningen till Muslim.Nu, Muslim Nu eller MuslimNu, det innebär att den kommer upp som #1 hos Google. Titel och URL-adress är viktiga hos Google.

Bahlool sa...

För daniel ogillade muslim.nu och tyckte att muslimnytt skulle leda till att fler kände intresse av det än av muslim.nu
Vadå ogillar google att man har ett annat namn än själva domänet?

Svarten sa...

Om man i dagsläget googlar på
Muslim nytt eller Muslimnytt
blir det två olika träffbilder och vid inget tillfälle kommer tidningen upp som #1 hos Google.

muslim.nu, muslim nu och muslimnu
visar alla tidningen som #1.

Amirah sa...

Lät intressant... Ska kika mer på den när jag har vaknat till liv igen.