fredag 6 mars 2009

Stoppa matchen!



Musikvideo med Ingesunds SolidaritetsOrkester: Stoppa matchen
Text / Lyrics

2 kommentarer:

nitza sa...

Varför ge Israel den uppmärksamhet dom får om Matchen ställs in. Fyll läktarna i ställe med människor som med buarop och plakat visar sin avsky mot Israels agerande i Gaza.
Fast åandra sidan, Sport och politik ska väl hållas isär, så varför straffa dom Israeliska tennisspelarna, inte deras fel att Israels ledning består av samma sorts människor som Nazipartiet bestod av på 30-40talet
Skit musik var det hur som.

Anonym sa...

Jag håller med jag har lite svårt att förstå jag med. Vissa bekanta tycker att man definitivt ska bojkotta matchen. Jag tycker definitivt inte man ska blanda ihop idrott och politik. Israels politik är inget att gilla gentemot palestinierna men är detta rätt sätt att tillgå? Å andra sidan får man ju självklart enorm uppmärksamhet. Genom att fler gör sin röst hörd uppmärksammar man kanske mer det viktiga i denna fråga. Å andra varför inte bojkotta USA i idrotten när de krigade mot Irak eller Afghanistan eller Ryssland när de dödade tjetjenier (stavade jag rätt?). Nej det ska finnas även fredliga medel att mötas. Våra liv måste kunna kretsa kring annat än politik. JAg förstår inte varför kan inte majoriteten av israelerna acceptera att leva under en gemensam stat/land med palestinierna? Judarna lever i full frihet i många arabiska/muslimska länder. Jag har inget hat mot judar jag avskyr bara denna mördande maskin. Vem ska man skylla på egentligen?