fredag 10 augusti 2012

Planerar USA kemisk lobotomi på muslimer?I går postade jag ett tweet om en artikel som i onsdags publicerades av Irans statskontrollerade PressTV. Den är skriven av den amerikanske konvertiten till islam och före detta universitetslektorn Kevin Barrett Det är en fantastisk historia om hur Pentagon planerar att avislamisera världen genom att distribuera ett manipulerat influensavaccin till muslimska länder. "Vaccinet" påverkar ett visst område i hjärnan på ett sådant sätt att människor blir mindre benägna att intressera sig för religion, en slags kemisk anti-andlig lobotomi. Barret skriver i den stort uppslagna artikeln:

"Detta projekt är helt klart ett folkmord enligt internationell rätt. Kulturen i islamiska samhällen är en intensivt religiös kultur, ja, det är stark religiositet som håller dessa samhällen samman. Mordet på en central del av denna kultur för 1,5 miljarder människor skulle vara det absolut värsta folkmordet som någonsin försökts genomföras eller ens övervägts."

Det påstås att den hemliga videon, som första gången postades på Tuben i juni förra året, har blivit känd genom en hackerattack mot Pentagon. Videon är den enda källan Barrett hänvisar till i artikeln, vilket säger en hel del om hans förhållande till kritisk källgranskning och seriös journalistik.

Endast ett dygn efter att PressTV publicerade artikeln kunde man även på en svensk blogg, Radikal Muslim, läsa om USA:s planer. Och nu handlade det inte längre enbart om ett hot mot världens alla muslimer, utan "mot hela mänskligheten eftersom andlighet är en central del i varje människas liv."

2 kommentarer:

Zeina- Jag är tjejen som satsar tills hon lyckas! sa...

Vilken intressant blogg du har!
Gillar det du lägger upp:)

keep up the good work
/Zeina

Anonym sa...

Läs
http://www.newamericancentury.org/RebuildingAmericasDefenses.pdf
sidan 60
And advanced forms of biological warfare
that can “target” specific genotypes may
transform biological warfare from the realm
of terror to a politically useful tool.

Det här är vad de neokonservativa i USA - wolfowitz, kristol, cheney, rumsfeldt mfl publicerade i september 2000 alltså ett år före 911

där det går att läsa sidan 51
Further, the process of transformation,
even if it brings revolutionary change, is
likely to be a long one, absent some
catastrophic and catalyzing event – like a
new Pearl Harbor.