söndag 26 augusti 2012

SD-politiker: Förbjud islam, utvisa muslimernaPär Norling, gruppledare för sverigedemokraterna i Bollnäs, intervjuas av SVT.

Det kändes bra att ha sina rötter i Bollnäs när 400 bollnäsbor i går demonstrerade mot rasismen. Att det sedan finns sd-politiker som anser att islam ska förbjudas, muslimer utvisas ur landet och att det är invandrarnas fel att det finns nazister, kom inte som någon överraskning. Värre saker än så finns dagligen att läsa i kommentarsfältet på en blogg som sverigedemokraternas partiordförande Jimmie Åkesson anser tillhör den sunda rörelse på internet som stöder partiet Vill man skapa sig en bild av sverigedemokraternas politiska idévärld ska man inte lyssna på slipsknutarna i riksdagen, utan på gräsrötterna som ofiltrerat spyr ut sitt hat på nätet.Ledarskribenten Lilian Sjölund på tidningen Ljusnan talade vid gårdagens demonstration mot rasism i Bollnäs. Inte utan att jag känner mig lite stolt över att en tid ha arbetat på Ljusnan.

1 kommentar:

Svarten sa...

Vad nazistdemonstrationen beträffar, var det deras största någonsin, med deltagare från hela norden. Inga bollnäsbor, alltså.