tisdag 11 januari 2011

Livsfarligt att bloggaFör ett par dagar sedan skrev jag ett inlägg där jag hävdade att enligt nya vetenskapliga rön borde jag ha goda förutsättningar att få uppleva min 90-årsdag. Nu är jag inte lika säker längre. Det faktum att jag skriver detta inlägg kan dramatiskt bidraga till en ökad risk att jag dör i förtid. Kolla in videon så förstår ni varför.

Källa: SVT

7 kommentarer:

Cherin sa...

http://www.facebook.com/event.php?eid=174324595933473&index=1 tänkte tipsa dig om detta.

Svarten sa...

Tack för tipset, Cherin!

Jag kände redan till det och har tvekat om jag ska uppmärksamma det. Personligen tycker jag inte alls om hans tråkiga, smöriga ballader.

Cherin sa...

Haha, jag förväntar mig ett gäng vallfärdande tjejer till Uppsala som jag får agera hotell åt. ;) Jag lyssnar inte alls på honom. Själv är jag mer förtjust i den här kombon. http://www.youtube.com/watch?v=RpjIsSdsT6A vad tycker du? fast den är också smörig...

Svarten sa...

Cherin

"vallfärdande tjejer"

Parfymdoften kommer att ligga tät i konserthuset och jag skulle få ett astmaanfall bara jag kom i närheten av byggnaden den 13 mars.

Jorå, Dawud Wharnsby och Zain Bhikha är helt OK.

Förresten, du har ju sagt att du inte lyssnar på musik...

Cherin sa...

Ditt minne är bra. Det var väl ett någorlunda förenklat uttalande. Jag lyssnar vanligtvis inte på instrumental musik, undantaget daff, handtrumma. Zain Bikha sjunger oftast a capella.

Men en liten bekännelse ska du få, det händer. Bill Withers eller Stevie Wonder när jag trillar dit.

Svarten sa...

Cherin

"förenklat uttalande"

Är det så det heter på juristspråk? Vi andra brukar kalla det lögn :-)

Cherin sa...

Haha! Du är inte lite fräck du! :)