måndag 31 januari 2011

En mycket inflytelserik blogg


Svarten kommer inte ur fläcken

Jag tittade in hos Tonårsmorsa nu på morgonen och läste ett inlägg om en sida som betygsätter bloggars inflytande, inflytande.se Jag gjorde deras test för drygt två år sedan och fick samma resultat då som nu:

"Svarten.blogspot.com är en mycket inflytelserik blogg. Endast 7,85% av svenska bloggar är mer inflytelserika. Ytterligare 182 025 bloggar saknar inlänkar och rankar därför inte alls."

Med andra ord; jag står fortfarande och stampar på samma fläck.

Redigerat:

Tänk så det kan bli; på tal om "en mycket inflytelserik blogg". I lördags postade jag ett inlägg om dataspelsutvecklarna Starbreeze och i dag när börsveckan började igen upptäcktes det av aktiva skribenter på diverse aktieforum i Sverige och även utomlands. Det länkades till inlägget och plötsligt blev det en regelrätt invasion på bloggen. Av de senaste 100 besökarna har 73 klickat sig in på just det inlägget. Nu spekuleras det på aktieforum vad uppgifterna i inlägget kan innebära för aktiekursen och bolagets framtid.

3 kommentarer:

Asiya sa...

Får hoppas på att även min blogg blir något inflytelserik. Kan du va schjysst och radera min blogg Haafs.wordpress.com, Jag har en helt ny blogg där jag enbart skriver på svenska: asiyaabdi.wordpress.com.

mvh,

Asiya

Anonym sa...

Salaam! Vilka utav alla muslimska bloggar är dina topp 5 favoriter?

Svarten sa...

Asiya

Klart!
Tack för att du hörde av dig :-)

Anonym

Jag vet inte. Det går i perioder och beror på min dagsform, vilket humör jag är på.

En del bloggar jag tidigare besökte dagligen är det nu lång tid sedan jag tittade in på. Somliga gillar jag för deras personliga vardagsberättelser, andra för deras politiska eller religiösa innehåll. Generellt gäller att jag är imponerad av den stora spännvidden.

Nä, jag kan faktiskt inte besvara den frågan.