torsdag 27 januari 2011

Recept: Kyckling StroganoffJag blev lite inspirerad av dagens första inlägg och tittade in hos Titli's busy kitchen - Your halal passport on a plate. Jag har uppmärksammat henne tidigare, men det var ett tag sedan jag besökte hennes hemsida och YouTube-kanal

På hemsidan hittade jag bara en maträtt i kategorin "Scandinavian", receptet hade hon fått från en kvinna i Göteborg. Rätten ser onekligen väldigt god ut och jag skulle gärna laga bli bjuden på den.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Svarten!

Är lite nyfiken på vem du är. Äru ateist, jude lr muslim? Lr har du bara ett stort intresse för politik-invandring-sd? Varför har du en muslimska bloggare-lista?

mvh,

Asiya

Eli sa...

Undrar också en sak..

Har du blivit intresserad av att bli muslim efter dessa år av att studera islam på nätet och få inblick i muslimska bloggares liv? Eller har du blivit säkrare på att Islam inte är för dig? Intressant att veta sånt, för dag efter dag bloggar du mestdels om islam..

Svarten sa...

Asiya och Eli

1. "Äru ateist, jude lr muslim?"

Humata, Hukhta, Huvareshta.

2. "Varför har du en muslimsk bloggare-lista?"

Alla tycks ha åsikter om islam och muslimer, men vad tycker vanliga svenska muslimer själva? Det var väl den frågan "Muslimer som bloggar"-listan var tänkt att bidraga med ett svar på.

3. "dag efter dag bloggar du mestadels om islam"

Jag skriver (nästan) aldrig om religionen islam. Däremot skriver jag ofta om de som bekänner sig till islam. Det är stor skillnad.

4. "Har du blivit intresserad av att bli muslim?"

Nej, jag känner inget behov av att bli muslim.

"DE SOM tror [på denna Skrift] och de som bekänner den judiska tron och de kristna och sabierna - ja, [alla] som tror på Gud och den Yttersta dagen och som lever ett rättskaffens liv - skall helt visst få sin fulla lön av sin Herre och de skall inte känna fruktan och ingen sorg skall tynga dem." Koranen 2:62

Ibou sa...

Maträtten ser väldigt god ut!
/Ibou