söndag 26 juni 2011

Sverigedemokraterna och Politiskt Inkorrekt

På forum, bloggar och hemsidor brukar sverigedemokrater,  muslimhetsare och rasister ofta länka till bloggen Politiskt Inkorrekt (PI). PI har gång på gång hävdat att det har "inga officiella förbindelser" med SD. De bedyrade senast i mars att

PI är obundet och självständigt. Vi är vanliga medborgare som tröttnat på svensk medias konsekventa mörkläggande av bland annat massinvandringens konsekvenser.

Ingen normalbegåvad och informerad person har naturligtvis trott på detta, men journalister brukar ändock nöja sig med att beskriva PI som en blogg "närstående" SD. De kan sluta med det nu. Bloggaren Absolute Banana visar i ett inlägg vem som sitter med nyckeln till PI:s kassaskrin.

3 kommentarer:

Svarten sa...

Antiislamiseringsfonden påbörjade 7 juni 2011 ett samarbete med Politiskt Inkorrekt. Fonden grundades 2009 av Kent Ekeroth, riksdagsman för Sverigedemokraterna, och hans tvillingbror Ted, IT-chef inom SD. Fondens bankgiro är registrerat på Ted Ekeroth.

Jan sa...

Jag undrar varför ingen journalist har grävt fram detta? Det är ju så tydligt och enkelt att finna kopplingen!
Men t.ex. kvällstidning A har väl haft fullt upp med att "hitta på" skit om kungen (detta reagerar jag på, inte för att jag på något sätt är royalist utan för att jag är HUMANIST)

THE Banana sa...

Tack för länkningen Svarten, och de nya uppgifterna! Har uppdaterat inlägget med dem. Puh, vilken förmiddag!