måndag 6 maj 2013

Lilla prinsessan


Besök hennes blogg

12 kommentarer:

Anonym sa...

vilken söt flicka mahsa'Allah!

Saladin sa...

Sötheten själv :). Vad fick hon för namn. förresten?

Anonym sa...

Ohh va fin hon e!!

Svarten sa...

Saladin

Hon har en mörkhyad mamma och blond och blåögd pappa. På "irländska" betyder hennes namn "den lilla mörka" och på italienska "ljus hy". Mycket passande. Det finns 15 flickor med det namnet i Sverige.

Anonym sa...

så sööt

MammaMarie sa...

Nämen OOOHHHH så bedårande vacker lillstinta du har fått att pussa på! Vilka ögon! Vilken tur att mamman van 'slaget' om utseendet - så flickan slapp det tunna flygiga blonda håret och ljusa ögonen med medföljande ljusa ögonfransar!

Och det var ett jäkla sätt att hela tiden vara myyyyystisk, ta bladet från munnen och säg vad jäntan heter! Nu vill jag ju veta hur man säger "den lilla mörka" på irländska, och "ljus hy" på italienska!!

Svarten sa...

MammaMarie

Jo, det är ett riktigt charmtroll och redan "filmstjärna" i ett internationellt tv-projekt som kommer att sändas i höst. Vad månde bliva?

Du som är så kreativ borde lätt kunna googla fram hennes namn med de ledtrådar du fått.

MammaMarie sa...

Men... det var det jäkligaste! Ska man måsta ARBETA också, för att få veta namnet på ditt barnbarn! Du vet ju vad MITT heter :-( . Det enda jag kom fram till är Kiara, men det kom jag också fram till att det INTE kan vara. .. så jag vet. Jag ger upp.

Så roligt att hon redan fått jobb, den lilla krabaten, särskilt i dessa dagar av hög arbetslöshet bland ungdomar. Hon har säkert framtiden utstakad och säkrad om hon fortsätter på det viset :-) .

Svarten sa...

MammaMarie

Och varför kan det inte vara Kiara?

Vet du vilken "roll" hon har i filmen? Nä, det är klart att du inte vet. Hon är arabisk baby :-)

MammaMarie sa...

Ja men det finns ju 146 personer med det namnet i landet-så det namnet kan det då int vara.

Vilken film är det, vad heter den? ! Är det en bio film? I så fall måste jag offra mig o gå på bio för en gång skull.

Och jag tycker hon passar mer som en nubisk prinsessa än som arabisk baby. Bara det int är en sån där terroristfilm, då blir jag besviken. .

Svarten sa...

MammaMarie

Tack för visat intresse!

När det gäller statistik om antalet förnamn finns det tydligen olika uppgifter på nätet. Jag vet inte vilken som är den korrekta.

Närå, det är ingen terroristfilm. Du kan läsa lite om den här http://fundamentfilm.se/projekt_bankranet.php

För övrigt känner jag att det är stor risk att bloggen kommer att förvandlas till en bebisblogg. Kiara har, precis som sin mamma, en förmåga att se till att det alltid händer något runt omkring henne och man rycks lätt med.

MammaMarie sa...

Så du menar att jag verkligen HITTADE rätt namn! ?! Det trodde jag verkligen inte. Riktigt fint namn, men inte hade jag kopplat det till Irland om du inte sagt det.