måndag 7 februari 2011

Fotogenisk hetingJag kom att tänka på vad den amerikanska muslimska tidningen Elan skrev när den muslimska tjejen Rima Fakih blev Miss USA förra året:

"Ett litet steg för en muslima, ett stort steg för oss muslimor, när vi nu går från att framställas som håriga, arga terrorister till varma, fnissiga skönhetsdrottningar. Jag älskar det."

7 kommentarer:

Anonym sa...

Asså den videon.. Otroligt vacker tjej, men någon vidrig snubbe har smygfilmat och zoomar in hela tiden och namngett YT videon "muslim girl posing sexy". Fy för den människan.

Svarten sa...

Anonym

"posing sexy"?

Hmm, det är nog förmodligen för att dra till sig tittare - ungefär som mitt "heting" :-) Jag tycker hon är jättesöt och dessutom en mycket proffsig modell.

Anonym sa...

vi kvinnor försöker för det mesta tävla i våran skönhet men jag finner sällan kvinnliga tävlingar i något kunskap...det syns i alla fall ej i media!

Anonym sa...

Hej!

Jag har en fråga som kanske inte har med detta ämne att göra:$

Jag uppfattar dig som en lärd kvinna i islam och vill gärna fråga en liten fråga. Jag undrar bara var finns det för bevis på att man ska ha på sig hijab?

Mvh Edita

Svarten sa...

Anonym "Hej!"

Jag är varken kvinna eller lärd om islam. Hur du fått den uppfattningen är för mig helt obegripligt.

Anonym sa...

Hej!

Ber om ursäkt, skrev in fel kommentar i ditt kommentarfält :$

Jag är en tjej som vill konventera till islam och kommer göra det inom snar framtid inshallah. Men jag vill gärna veta lite mer om vilka bevis som finns om hijab i den heliga koranen. Skulle gärna vilja veta lite mer,om du har tid så skulle jag uppskattat ditt svar:)

Mvh Edita

Svarten sa...

Anonym "Hej!"

Jag är varken kvinna, lärd om islam eller muslim. Fråga någon annan.