lördag 12 februari 2011

Cirkus SD-politiker om "rasblandning"Vita bör inte skaffa barn med personer av asiatiskt eller afrikanskt ursprung. Det anser Isak Nygren, sverigedemokratisk politiker i Katrineholm, skriver SVT Jag orkar inte längre kommentera alla dumheter som kommer från SD-politiker utan kör bara en repris på Grotescos Blanda upp.

4 kommentarer:

THE Banana sa...

Det är banne mig inte bara ett heltidsjobb att hålla koll på alla rasistiska dumheter som fälls av SD:s främsta. Det krävs en myndighet för att katalogisera dem och en annan för att analysera dem.

Christian Schickhardt sa...

Jag orkar inte heller bry mig längre om SD-idioter. Enligt artikeln kommer han säkert att uteslutas. Fortsätter det så här finns det väl snart inga medlemmar kvar i det partiet. För min egen del har jag bestämt mig för att glädjas åt det positiva här i livet, till exempel över Norges bidrag till finalen i Eurovision Song Contest i Düsseldorf i maj. Skall vi slå vad om att den kommer att ta hem RUBBET?! http://chschickhardt.blogspot.com/2011/02/pata-pata-nordic-style-heja-norge.html

Anonym sa...

Hej Svarten.

I ett tidigare inlägg kritiserade jag dig och Grotesco för att vara rasister (en anklagelse som är välgrundad).

Du hånade mig och använde dig utav personangrepp. Nu ger jag dig en andra chans att rättfärdiga det hyckleriet och den rasismen som du ägnar dig åt.

Hur känns det att vara rasist?

//Rickard Melkersson

Svarten sa...

Richard Melkersson

"Du hånade mig och använde dig utav personangrepp"

Det enda jag skrev var

"Ditt rasbiologiska tjafs är inte värd en kommentar - men du fick i alla fall dessa ord"

och mer än så blir det inte nu heller.

Tack och adjö!