tisdag 10 april 2012

Dina Toki-O - Allahs slavModedesignern och stylisten Dina Toki-O är en härlig personlighet och jag brukar lite då och då kolla in hennes YouTube-kanal och Facebook-sida Hon driver även nätbutiken Lazy Doll, där hon säljer egna och andras sjalar och accessoarer. Och naturligtvis finns hon också på Twitter - denna bloggarnas dödgrävare.

Men det är hennes videos jag uppskattar mest. Inte i första hand för klädernas skull, utan för hennes enorma svada, mimik och vidlyftiga kroppsspråk - en riktig C-vitamininjektion. Hennes senaste video, som hon laddade upp i går kväll, var lite annorlunda vad beträffar ämnet. Den handlar om en Facebook-kampanj mot användandet av det arabiska ordet Abid (arabiska: عبد, plural Abeed عبيد eller El Abeed العبيد) I Koranens budskap 50:29 översätts ordet som "tjänare". Klicka er gärna till Tuben och läs kommentarena till videon.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Dina har startat en tävling på Tuben om vem som kan imitera henne bäst. Det klart bästa bidraget hittills är enligt min mening denna svenska tjej

Inga kommentarer: