måndag 27 juli 2009

Miami swim suit 2009Efter att en längre tid kollat runt på bloggarna som finns med på länklistan Muslimer som bloggar har jag kunnat konstatera att det bland ett förvånansvärt - åtminstone blev jag förvånad - stort antal muslimor finns ett betydande intresse för mode. Att det sedan på muslimabloggar dyker upp bilder och videos med lättklädda damer har faktiskt varit riktigt överraskande.

Nåväl. If you can't beat them. Join them. Så här kommer en video med årets baddräktskollektion från den i Peru födda designern Sylvie Cachay, mer känd under namnet Syla.

Psst. Tjejer, det är baddräktsREA på hennes hemsida

*vad tomt det plötsligt blev på bloggen*

7 kommentarer:

THE Banana sa...

Svarten:

som den snälle muslimske pojken jag är så har jag inte startat videon men på bilden som jag hann se under en fraktion av en sekund såg jag något jag måste fråga dig om...
...jag hann se att de hade lite kläder på sig men där de inte hade kläder var det en ljusbrun yta, och den fanns överallt på kroppen! Vad är det där för något??!!

Svarten sa...

Jag kan tyvärr inte besvara din fråga, Bananen, eftersom jag inte heller har tittat på videon. Jag är nämligen totalt ointresserad av mode, i synnerhet kvinnomode.

Du blir nog tvungen att fråga någon av dina muslimska systrar, de tycks ha kläm på sånt här

THE Banana sa...

Ok ;).

Frivillig får gärna besvara det - är det vad de kallar för "bar hud"?

Svarten sa...

Jo, Bananen, det vore faktiskt intressant med en liten utläggning om exponeringen av kvinnor med "bar hud" på diverse muslimabloggar. Hur tänker ni?

Svarten sa...

Märkligt. Här lägger jag ut en video som visar baddräkter för kvinnor och sedan påstår Tubens statistik att 71 procent av tittarna är män.

THE Banana sa...

Svarten:

visst vore det intressant att läsa om detta från olika perspektiv men från samma livsstilsbakgrund. Själv kommer jag nog att skriva något om det längre fram. En sak som är säkert och som jag tror de flesta håller med mig om (men som många muslimhatare verkar förneka) är att i egenskap av muslim blir jag knappast till mig så fort jag råkar se en vad eller en axel. Jag hypnotiseras inte av naken kvinnohud för att, som muslimhatarna beskriver det, skylla samhällets destruktion på den. Det är inga djuriska instinkter som stormväcks och som får mig ur balans i flera timmar framåt. Hmm....bör avbryta detta här innan jag skriver hela inlägget ;).

Svarten sa...

Bananen

Det ser jag verkligen fram emot att läsa.