torsdag 1 oktober 2009

Black sheets records

Bloggen black sheets records har funnits med på länklistan Muslimer som bloggar ett bra tag, men någon speciell presentation har den tidigare inte fått.

En dag som denna, då min egen blogglusta vägrar infinna sig, passar det utmärkt att puffa lite extra för denna mycket läsvärda blogg. Att bloggaren har en utförlig presentation av sig själv gör det hela synnerligen enkelt för mig; jag bara kopierar och klistrar in rubbet. (För eventuella anklagelser om brott mot upphovsmannarätten; var vänlig kontakta mitt juridiska ombud.)

Naturligtvis var det Absolute Banana som ännu en gång tipsade mig om en intressant blogg. Ständigt denna banan!

Bloggarens presentation:

Välkommen till min blogg. Jag är Hossein Nayebagha, 27 år, utbildad kulturvetare, lärarstudent (komplettering), fotbollsfanatiker, fotbollsskribent, amatörpopmusiker, exiliranier, Botkyrkabo etc.

Den här bloggen har ingen särskild profil. Jag har en fotbollsblogg (se länk) där jag ventilerar mina tankar om diverse fotbollsämnen, men den här bloggen är bara mer… Allmän. Kalla den vad fan du vill, som Bakhtiari skulle ha sagt. Jag skriver om min omgivning; diverse samhällsfenomen, politik, orättvisor, konstigheter, roliga händelser etc., upplevda genom mina ögon. Mina inlägg är just bloggar och inget annat. Jag tar mig friheten att vara onyanserad om jag känner för det. Det finns inget manuskript bakom orden. Med andra ord är detta en ganska så anspråklös blogg. ”Personligt, men inte privat”, som man säger.

1 kommentar:

Anonym sa...

That's a quality blog ;)