tisdag 7 februari 2012

Gina Dirawi om SverigedemokraternaBesök Ginas blogg

8 kommentarer:

Patrik, Ängelholm sa...

Men det var ju oväntat att Dirawi sällat sverigedemokrater till sin skara av hatobjekt, där väl judar är det som får henne att ljuga och hatfräsa allra mest.

Svarten sa...

Jag har aldrig hört/läst något där Gina uttrycker hat mot judar. Däremot har jag läst grundlösa påståenden att hon skulle ha gjort det. Och nu kommer du och upprepat dessa lögner.

Patrik, Ängelholm sa...

Ingen idé att prata om Dirawis judehat med dig. Du skulle förneka det som en troende mormon eller muslim skulle förneka att Gud inte finns. Det är bara lite märkligt att sådana som Dirawi gnäller över att andra sprider lögner om dem och grupper de vill fridlysa från kritik, men själva öser hat och lögner över andra.

Svarten sa...

Du hade alltså ingenting att komma med, förutom lite personangrepp. Den här personen försökte åtminstone: http://tinyurl.com/7heq3pg

Miss A sa...

Ana Gina for president :D .. oh yeaah . hahahha

Patrik, Ängelholm sa...

Och så spelar vi kränkta. Men att stämpla andra som rasister går förstås bra. Tiden är förbi när du, Girawi och era gelikar fick stå oemotsagda.

Svarten sa...

Miss A

Eller statsminister :-)

Svarten sa...

"Tiden är förbi när du, Girawi och era gelikar fick stå oemotsagda."

Du är rolig du, Patrik :-) Du har ju absolut inget konkret att komma med när det gäller Ginas påstådda "judehat". Bara en massa svammel.