onsdag 15 oktober 2008

Aaron Tippin: Drill here, drill now

I dagens väljarundersökning från CBS News och The New York Times leder Barack Obama med 14 procent över John McCain, 53-39. Här på bloggen är siffrorna just nu 92-8 till Obamas fördel. Om du vill satsa en slant på Obama hos Expekt är oddset 1,1, en seger för McCain ger 5,4.

I natt är det dags för sista debatten mellan Obama och McCain, efter de tidigare debatterna har stödet för Obama ökat. Det ser riktigt mörkt ut för McCain och hans älgburgare från Alaska, som någon elak person kallade Sarah Palin.

Endast några få artister har skrivit kampanjsånger för McCain och när han "lånar" någon äldre sång har den ena efter den andra artisten förbjudet honom att använda den. Tidigare har jag bara lyckats hitta en bra sång till stöd för McCain.

Jag sparkar aldrig på någon som ligger. Det är hög tid att ge McCain lite vind i seglen. Jag postar en sång till stöd för honom, rockig honky-tonk country med Aaron Tippin som backar upp McCains energi- och miljöpolitik. Tippin har framfört sången vid flera av Palins kampanjmöten. En riktigt bra låt, även om jag har vissa invändningar mot budskapet.


Text / Lyrics

Inga kommentarer: