söndag 8 januari 2012

"Älska alla muslimer, inklusive bin Laden"

"Muslimer bör förstå att dom är ålagda att älska ALLA Muslimer, INKLUSIVE BIN LADEN (rahimahullâh) mer än någon annan kafir på denna jord, det är en sak att 'ulama raddade honom ja, men man ska älska honom för hans islam och hata hans onda gärningar, samt att du måste hata alla kuffâr med fullt hat.", skriver en av bloggarna som finns med på länklistan Muslimer som bloggar

Ordförklaringar: Rahimahullâh, kafir, 'ulama och kuffâr är pluralformen av kafir.

8 kommentarer:

Habiba sa...

Kan inte tänka mig det...

n sa...

Jag kan inte "älska" honom för hans Islam för den Islam han följer,den är Islams gift. Och precis så kan jag inte hata kafirs för det de tror på,det är inte jag som ska gå ner i graven med de.

Svarten sa...

I det citerade inläggets kommentarsfält skriver någon (inläggets skribent, antar jag), att "Den BÄSTA kafirn är värre än den VÄRSTA muslimen."

Kan inte annat än tycka synd om denna människa. Allt detta hat måste förbränna henne inifrån.

a sa...

Hjärntvättade salafis (Wahabis) som sprider massa skit som inte har något med islam att göra... det är det här som är problemet när man låter en wahabistat som Saudiarabien bygga en moske i Sverige och sen förse alla muslimer med deras såkallade "kunskap".

Yahya sa...

Vår älskade Profet (frid och välsignelser vare med honom) gjorde dua att extremisterna skulle förgås. Hans dua besvaras gång efter gång efter gång, alhamdulillah. Det är bara att vänta :-)

MammaMarie sa...

Det värsta är att det är "muslimer" med dessa åsikter som ofta får företräda islam i media. Profeten själv sa att det är bättre att gå med en kafir som besitter kunskap än med en muslim utan kunskap. Hur skulle då muslimer vara ålagda att hata alla kafir mer än allt annat på denna jord?!?

Dessa personer är vad man kan kalla kunskapsmässiga analfabeter: de kan säkert läsa, men de fattar inte vad de läser. De kan inte konsten att ifrågasätta, ställa obekväma följdfrågor, utan håller med de personer som de vill ska tycka om och acceptera dom.

De är inte ett dugg annorlunda än de som röstar på SD: samma pundhuvuden och samma uppviglare. De umgås enbart med folk med samma åsikter och behöver alltför sällan stå för det de säger.

Svarten sa...

Jag har noterat att många av dessa "hard core muslims" som bloggar försvinner väldigt snabbt. Deras bloggar raderas eller blir inaktiva. Jag undrar vart de tar vägen sedan. Kom att tänka på mitt inlägg om Raggar-Britta: http://tinyurl.com/6o9ypap

Anonym sa...

Bin Laden är FUUUL !!!!!! :D