torsdag 2 september 2010

SD-politiker nedtystad av SDI april förra året fick flera ledamöter i Växjö kommunfullmäktige nog av Samuel Älgemalms uttalanden. Vissa ansåg att han borde avbrytas de gånger han gick för långt med sin främlingsfientlighet. Genast satte sverigedemokraterna på sig törnekronan och ropade om censur.

Sverigedemokraterna har två mandat i Växjö kommunfullmäktige, den ena stolen står tom och på den andra sitter Samuel Älgemalm (född Mohammed Ebrahim Gharachorloo). En pastisch på SD:s gamla valslogan "Vi säger vad du tänker" skulle bli "Samuel Älgemalm säger vad SD tänker". Och det går ju inte för sig. Inte ens i dessa tider när fernissan SD struket över den bruna grundfärgen börjat flagna. Nu har SD bestämt sig för att tysta ner Älgemalm och har försett honom med munkavle inför valet.

Det har tidigare pågått diskussioner inom SD hurvida Älgemalm skulle få fortsätta inom partiet och beslutet blev att han fick vara kvar. Det kan inte tolkas annat än att hans åsikter inte strider mot partiets officiella politik. Inför årets val står Älgemalm på valsedlarna till både kommunfullmäktige och landstinget. Men för tillfället är det alltså munkavle som gäller.

- Jag sitter i karantän, jag får inte svara på några frågor. Mer har jag inte att säga, uppges Älgemalm ha sagt enligt Smålandsposten

1 kommentar:

Konvertitakuten sa...

Spännande kille, han har alltså muslimsk bakgrund, byter namn och torgför rasistiska åsikter.... mot sig själv och sina landsmän, typ. Då finns det alltså EN invandrare som gärna kan få SD:s återvändadebidrag! För rassar behövs inte flera av i landet.