lördag 18 september 2010

Sveket - valrörelsens viktigaste blogginläggKända bloggare får betalt av moderaterna för att vara partiets ambassadörer under valrörelsen. När det görs betald reklam för produkter måste det framgå tydligt att det är reklam, men det gäller inte politisk propaganda på bloggar.

Men valrörelsens viktigaste blogginlägg skrevs inte av några avlönade kändisbloggare utan av Emelie Holmquist. Det långa inlägget handlar om hennes svårt sjuka mamma som blivit utförsäkrad enligt Alliansens modell. Inlägget har just nu strax över 2000 kommentarer och det uppges att 10 000-tals har länkat till det.

1 kommentar:

Anonym sa...

Så: Ser du det!
Föra valet har man vunnit genom data-hackare, men nu handlar det om media som använder sina nyhetssidor för att driva kampanj mot rödgröna, (DN, Expressen, SvD), opinionsmätningar som satte man i gång i all hastighet, och motor till kända bloggare.

Men det är inte starkare än folkets vilja och kampen mot den orättvisa systemet som alliansen har serverat. Holmquist är inte betald utan betalar själv alliansens skamliga politiken.

Och du röstar på det.

märkligt.

men i alla fall är det ditt val. jag vet att du önskade väl och din åsikt ska respekteras. och jag vet att du under 4 år kommer att ångra ...

mvh / Ida som inte är inlogad

Lycka till