tisdag 16 november 2010

Ny favoritsnabbmatskombination


Lammkorv från Andersson & Tillman i Uppsala och grillpotatissallad från Rydbergs är en riktigt smaklig kombination. Mums!


Andersson & Tillmans startades 1996 av Christer Andersson, kötthandlare från Saluhallen i Uppsala, tillsammans med Ulf Tillman, jordbrukare och djuruppfödare från Ålands församling i Uppland. Verksamheten bedrivs vid charkuterifabriken i Boländerna i Uppsala.

Rydbergs grundades 1937 när makarna Rydberg började laga majonnäs i en fiskaffär på Söder i Stockholm. Majonnäsen blev en succé eftersom den var av mycket hög kvalitet och alltid fri från konserveringsmedel och andra tillsatser.

2 kommentarer:

Jan sa...

Denne Tillman ar han slakt med den Tillman son hade slakteri i Bollnas pa "vikingatiden"?

Svarten sa...

Jan

Det undrade jag med. Men det har sagts mig att de inte är släkt.