fredag 29 april 2011

Jakten på bloggande muslimer

När jag 24 januari 2009 lade upp den första versionen av länklistan Muslimer som bloggar innehöll den 14 bloggar. Till dags dato har jag lagt till 353 bloggar på listan. Många har efter hand plockats bort eftersom de raderats eller försetts med lösenord. Nu innehåller listan 245 bloggar.

De allra flesta bloggarna har jag själv snokat upp, men jag har också fått tips från andra. Den flitigaste tipsaren har varit en av mina favoriter, Absolute Banana Tack för det, Bananen! Endast ett mindre antal muslimska bloggare har själva upplyst mig om deras existens. Av alla dessa 353 bloggar jag lagt till är det bara 4-5 som absolut inte ville vara med på listan. Ett betydligt större antal har visat sin uppskattning över att bli länkade.

Livet skulle dock vara lite lättare om fler hörde av sig till mig med en länk till sin blogg eller tipsade om andras bloggar. Det enda som krävs för att komma med på listan är att du är muslim, privatperson och i huvudsak skriver på svenska. Ni kan höra av er genom en kommentar, som jag inte publicerar om ni uttryckligen ber om det. Eller skicka ett e-brev. Adressen hittar ni i "Min profil".

3 kommentarer:

lisa sa...

Varför samlar du på muslimska bloggare?

Svarten sa...

Lisa

Jag tycker det är intressant och lärorikt att läsa dem. Eftersom länklistan är den i särklass mest beökta sidan på bloggen verkar det som om även många andra tycker det.

THE Banana sa...

Tack själv, Svarten!