onsdag 4 maj 2011

Kraftigt ökat stöd för Obama i USAProtester i Karachi, Pakistan, mot dödandet av Usama bin Laden.

Stödet för president Obama har ökat kraftigt efter nyheten om Usama bin Ladens död. Enligt en undersökning av New York Times och CBS News har Obama i dag stöd av 57 procent, jämfört med 46 procent förra månaden.

På frågan om terrorhotet mot USA, inom de närmaste månaderna, kommer att öka/vara oförändrat/minska svarade endast 5 procent av de tillfrågade att det skulle minska. Hela 62 procent ansåg att det skulle öka. Se undersökningen

Se även How the poll was conducted

3 kommentarer:

yasir sa...

Tack för din komentar och dessvärre är det dagens sanning vi har allt inspelat utom det som skedde när Millan var där och jag prata med ledningen.

Sist vi var där direkt efter Saras hjärtop för nån månad sen då kalla dessa 2 ssk på polis för då hette det att Sara inte "fick äta för mig för det visste man hur muslimska män är" så när polisen stövlar in sitter Sara och äter sin lunch och fattar inget.
Sara var då ny op och hade gått ner mycket i vikt pga trillingarna vi väntar och hon mått enormt dåligt och ja hon hade gått ner 10 kg och vägde väldigt lite efter de omständigheterna men de 2 ssk tolka det som att jag som muslim tillät inte Sara att äta innan jag var mätt!

Då garva polisen och åkte och ssk skämdes men nu är de tydligen igång igen och jag är så arg så du anar inte men biter ihop för Saras skull för hon är verkligen sjuk.
Sara är läkare och tala om för Millan att hade en patient komt till henne och mått som Sara gör så skulle Sara lagt in henne direkt med utskrivningsförbud om det var tvunget och fanss i Sve.

Jag biter ihop och ska gå in till henne och Millan igen

Svarten sa...

Yasir

Lägger in en länk http://tinyurl.com/63jb25c
så fler kan läsa ditt inlägg.

Anonym sa...

Jag är verkligen förbannad efter att ha läst Yasirs inlägg!