torsdag 14 maj 2009

Homosexuella muslimer


Gay muslims, dokumentär från 2006 av Channel 4 om homosexuella muslimer i Storbritannien. Sökresultat för gay muslims på hemsidan hos Channel 4.

2 kommentarer:

Meddie sa...

Jag vill bara kommentera vad Islam säger om just detta ämne. Det som ni nog alla vet FÖRBJUDER Gud att man har umgänge med samma kön. Men en del undrar dock varför Gud skapar en så med dessa känslor, som en del har fått. Det är en STOR prövelse i från Gud. Gud säger att vi inte får leva med samma kön, och sedan ger han det till vissa människor att dem känner så för varandra. Då GÄLLER det verkligen att söka skydd hos Allah och be Honom om saber i sina känslor, eftersom vi är i denna värld för att förbereda oss för det kommande, och får prövningar i från Allah (Gud) här. Så jag hoppas att alla förstår om ni känner så här att ni måste gå i mot era känslor. Och göra saber(tålamod) och be Allah om hjälp.
Meddie.

Anonym sa...

Homosexuella har väl inte med någon reliogon att göra.
Man kan väl vara homosexuell även om man inte är muslim eller inte har någon reliogon alls.
Det är ett fel som människan begår och hoppas att dom kommer tillbaka i rätt väg. Islam är klara på det här området att det är en stor synd.Hela islam grundar sig på en man och kvinna. Och att man kan bli förlåten av Gud efter det.