torsdag 28 maj 2009

Intervju med Evin Cetin inför EU-valet 2009

Som nummer 29 på sossarnas EU-lista är det väl ändå helt kört.

- Det är det absolut inte,säger Evin Cetin Om du läser sossarnas EU-lista som Koranen, då är jag faktiskt på plats nummer två.

Lyssna på radiointervju med Evin Cetin

6 kommentarer:

Saladin sa...

Var det humorn eller vässan, eller kanske både och som misslyckades med det uttalandet...

Svarten sa...

Dra in giftgaddarna och försök vara lite snäll nu, Bananen :-)

nitza sa...

Ja, nu har hon i alla fall fått min röst. Jag förhandsröstad idag så nu är det gjort.

Saladin sa...

Snäll? Pfff...that baloney is for communists, liberals, traitors and men whom shave their legs...

Det verkar som om någon därute har startat en SMS-kampanj för Cetin, och idag har jag fått samma SMS 3 gånger. Jag kan faktiskt inte påstå att jag är speciellt mycket närmare att stödja hennes kampanj...

Svarten sa...

Tänker du överhuvudtaget rösta i EU-valet, Bananen? Eller är sånt trams bara för demokratiskt sinnade pussies?

Saladin sa...

Haha! Min kanske underliga men ändå skämtsamma inställning tilltrots så är inte min attityd gentlemot demokrati och röstande att det är trams och det har det aldrig varit. Snarare och definitivt trvärtom! Jag har skrivit inlägg om det kommande valet och det kommer att komma någon till.

Jag talar ur besvikelse över de etablerade partierna. Jag tycker att utfallen många gånger blir domsamma oavsett vem det är som bestämmer. Personkulten som har växt fram i och med att man började tillåta personröstande är inget jag gillar. Oavsett personens karisma och politik så är ingen politiker så pass insatt att denne kan bli "min kandidat". Då blir det för mycket person och för lite reell politik. I de allra flesta frågor röstar personerna i slutändan ändå utefter partilinjen. Jag vet att i en perfekt värld skulle saker och ting gå bättre till, men detta är min manifestation mot de stora partierna. Min markering. Rösta kommer jag att göra, för prioriterade frågor som hanteras bäst av ett specifikt parti.