fredag 18 december 2009

Voddler invite



Vill du ha en gratis invite till Voddler?

Skicka ett e-brev till mig (adressen finns under "min profil"). Jag lottar fram en vinnare. Efter lottningen kontaktar jag vinnaren som sänder namn och e-postadress till mig, vilket är nödvändigt för att Voddler ska kunna behandla överföringen av inviten.

Just, ja. Erbjudandet gäller endast personer bosatta i Sverige och ni måste höra av er senast före midnatt mot söndagen 20 december. Efter lottningen kommer alla e-postadresser att raderas.

Tävlingen är avslutad

Vinnare blev...

8 kommentarer:

MammaMarie sa...

Vad är en Voddler....? Vet inte vad det är men har säkert ett stort behov av den.

Svarten sa...

MammaMarie

Google it ;-)

Fatima sa...

Haha jag skulle just fråga samma sak.. :P
Får googla då...

Bahlool sa...

Lol med det kan du se på film, som folk använder spotify för att höra på musik. Jag har det i och med att jag har bredbandsbolaget..men har aldrig tittat på film på det..rätt bra tjänst, gratis film och bra kvalitet..

Svarten sa...

Oj, oj, oj...

En hemsida som ägnar sig åt att spåra upp gratis Voddler invites har länkat till inlägget, vilket innebär att över hälften av besökarna den senaste timmen har hittat hit genom deras länk.

nitza sa...

Svarten, skit i utlottningen, ge voddler saken till Herr D så kommer han att vara dej evigt tacksam :)

Svarten sa...

Nitza

Precis vad jag först gjorde. Lämnade ett meddelande till DC på Facebook och upptäckte sedan en kommentar som tydde på att han redan fått tag på en invite.

fotbollsgalen@hotmail.com sa...

Jag skulle vilja ha en invite, tack!