onsdag 23 juni 2010

Ensamstående sjubarnsmammaDet är lika bra jag börjar öva till den dag det är dags att sitta i parken och mata duvorna, smygtitta på vackra flickor och bli kallad "din snuskiga gubbjävel".

4 kommentarer:

THE Banana sa...

Pfff, ska hon vara imponerande? Jag ska tala om för dig att jag är halvblind vänsterhänt halvsamstående 9 barnsmamma med ischias och krupp - utan att något av det där stämmer! Få se om du kan slå det där med ditt flickspanande...

Härligt att se hur alla slänger sig på varje smula medan mamman står och tittar på.

Jan sa...

Hel OK att sitta vid Fyrisån och mata änder men en mer stimulerande sysselsättning är en Stadsvandring i Östersund http://www.kongress.ostersund.se/parser.php?did=55:1272
Och inget hindrar att man smygtittar på flickor under promenaden

Svarten sa...

Bananen

Kul att du observerade mammans beteende, trots att det inte är så tydligt i detta klipp. Det var nämligen det som fascinerade mig.

Vid ett tidigare tillfälle besatt hon ett stoiskt lugn. Rörde sig inte ur fläcken och tog bara de brödsmulor som hamnade precis framför hennes näbb. Den här gången var hon lite mer aktiv, framför allt i kampen mot de inkräktare som försökte stjäla maten från hennes barn.

Åh, dessa fantastiska mammor!

Svarten sa...

Jan

Självklart ska jag göra en stadsvandring i Östersund när jag kommer upp om ett par veckor. Avslutar vandringen med en Guinness på puben vid torget.