söndag 27 november 2011

Arab Times are a changin'Den israeliska webbsidan Latma TV har satt ny text till Bob Dylans gamla klassiker The times they are a-changin' och ger sin syn på muslimer och den "arabiska våren".

Uppdaterad 2011-11-27 17.35:

Efter lite grävande av den twittrande bloggaren Absolute Banana vet jag nu att chefredaktören för Latma TV är Caroline Glick, som även är biträdande redaktionschef på The Jerusalem Post

Efter tragedin på Utøya skrev Jerusalem Post i en ledarartikel att det inte rättfärdigar massakern, men att man inte heller kan bortse från den betydelse missnöjet med Norges misslyckade multikulturalism haft för det inträffade. Vidare hävdas att utan gemensam kulturell grund är ingen meningsfull kommunikation mellan ett lands olika grupper möjlig. Omedelbart efteråt påpekas att antalet muslimer i Norge, enligt en amerikansk undersökning, beräknas öka från dagens 3 procent till 6,5 procent av befolkning 2030 och att det är viktigt att skapa ett samhälle som skyddar europeisk kultur och värderingar.

5 kommentarer:

nitza sa...

Började bli orolig, trodde du missat att det är 1a advent. Hoppas du kryar på dej snart

Svarten sa...

Nitza

Jag kan inte bli kryare. Doktorn tyckte bara att jag behövde komma bort från mina jobbiga arbetskamrater ett tag :-)

THE Banana sa...

Rasismen i Israelisk TV är nog det värsta man kan tänka sig. Men vänta nu...det är ju "komedi"...och då blir det annat. För antigen skrattar man åt dem, eller åt sig själv, eller åt ens föreställningar av de andra. :p

THE Banana sa...

Jag reagerade på att detta var Glis verk eftersom Latma TV är populär i "vissa" svenska kretsar. Här har du henne i likvärdigt sällskap - Pamela Geller:

http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/2008/05/caroline-glick.html

nitza sa...

Svarta vän i natten, jag miinnss på onsdag