torsdag 10 november 2011

Israelvännernas debattmetoder

"Om drevet fortsätter kan man dock anta att SVT ger Gina Dirawi sparken", skriver Paul Widén i Jerusalem förhoppningsfullt på sin blogg. Och visst fortsätter han drevet. Som gästbloggare hos Anna Ekström kräver han att SVT skall avskeda Gina "med omedelbar verkan".

Eftersom jag är av en annan åsikt skrev jag strax efter midnatt den 8 november en kommentar (se nedan) till inlägget. Min "kommentar inväntar granskning" - fortfarande, trots att kommentarer som postats senare har publicerats.

Det är sannerligen inte lätt att komma till tals på israelvännernas bloggar. Antingen plockas mina kommentarer bort eller så publiceras de inte. Och som sagt, drevet fortsätter, trots Gina Dirawis förtydligande Det är onekligen en intressant inblick i hur deras debattmetoder fungerar. Men varför är jag inte förvånad?

Klicka på bilden för större format

6 kommentarer:

THE Banana sa...

Det är som våran kära riksdagsfolkpartist Abramovicz - sticka huvudet under sanden och vänta på att det går över när man själv gör grava fel. När andra säger något - om de är fel eller om man bara vill klämma åt dem - så skriks det för fulla halsar om att huvuden ska rulla. Hyckleri är ett komplimang i sammanhanget.

smr sa...

Jag tror inte man ska ta för hårt på spark-kraven vissa har. SVT vill ha Gina oavsett den ändlösa debatten..

Svarten sa...

Har en bestämd känsla av att du vet vad du talar om, smr.

Hemkallad för möte. Precis som Bananen twittrade för några dagar sedan.

Så här skrev Gina på bloggen i dag:

"Var i Sverige typ 24 timmar och nu kom jag till Los Angeles idag igen. Haha,mitt liv, men jalla vad ska man göra. Mötena var så otroligt givande och mådde bra och var stärkt efteråt, så värt det."

Habiba sa...

Jaha..det här var ju mindre trevligt!!

Svarten sa...

Habiba

Att döma av Ginas kommentar verkar det troligt att SVT inte har ändrat sig angående hennes anställning. Men det har varit både olustigt och lärorikt att se hur israelvännerna har drivit sin hatkampanj mot Gina. Hela registret av taskspeleri har använts. De måste vara fullständigt desperata.

Anonym sa...

RJK sa

Desperata, helt klart. Israels försvarare är mycket medvetna om att vinden har vänt.

Jag är ett par år äldre än staten Israel och på senare år har jag faktiskt börjat tro att jag ska överleva eländet.

Det blir alltså inget tusenårsrike den här gången heller:)

mvh

rjk