onsdag 9 november 2011

Bajofondo: Pa' BailarJag tittade in på mitt DailyMotion-konto i natt, det var nog ett år sedan jag var där senast. Kollade in flera gamla videos jag laddat upp och blev lite förvånad över vad jag hittade. Mycket tyckte jag fortfarande var bra, men långt ifrån allt. Tydligen har min smak förändrats en del under de senaste åren.

En video som ännu en gång fick mig att falla pladask var den ovan, Pa' Bailar med Bajofondo, åtta musiker från Argentina och Uruguay. Gruppen hade tidigare tillägget Tango Club i namnet och släppte sin första skiva 2002. Pa' Bailar finns med på albumet Mar Dulce som kom ut hösten 2007.

När jag sökte på gruppens namn på Tuben hittade jag ytterligare två alldeles utmärkta videos till låten. Jag tycker absolut att ni ska ta er en titt på denna och denna Deras live-video är också mycket sevärd och studioversionen med Gustavo Santaolalla får ni heller inte missa.

Om ni inte har hunnit tröttna på låten efter den genomkörningen, så kan ni lyssnar er igenom sex mixar, bland annat två vokalversioner. Efter det är ni antingen helt besatt av låten, som jag, eller också råkar ni ut för ett totalt nervsammanbrott. Eller kanske både och.

5 kommentarer:

ayaaah sa...

- Hejsan! Skulle uppskatta om du la till mig i Muslimer som bloggar :)

Grym blogg by the way. Lite ovanlig, o det gillas :D

Svarten sa...

Ayaaah

Tack för att du hörde av dig.

nitza sa...

men mannenmannen, gör du inget annat längre än tittar på Top Models, så häftig är väl inte Tyra

Svarten sa...

Nitza

Och hur kom du att fundera över det när du såg detta inlägg, kvinnankvinnan?

nitza sa...

Ingen Guinness reklam får mej att associera hej vilt. Pöss.