onsdag 1 december 2010

Gårdagens möte


I går blev det inget inlägg på bloggen. Anledningen är att jag hela dagen var upptagen med ett planerings- och utbildningsmöte i en organisation där jag är ordförande. Bilden är från mötet. I vanliga fall har vi inte gasmasker på oss, men bilden togs strax efter en lunch som bestod av Soldatens ärtsoppa från Knorr.

7 kommentarer:

Jan sa...

Jag trodde det var från ett möte med utredningskommittén för parasitsmittat Östersundsvatten.

Svarten sa...

Jan

Har du och de närmaste klarat er från eländet?

Jan sa...

Även om vi inte är helt symtomfri,
sitter vi oftare på arbetsstolen än toalettstolen.
Börjar dock bli riktigt träligt att dricka kokvatten.

MammaMarie sa...

Vad är det för sekt du är med i egentligen? Det där ser något misstänkt ut... nästan farligt. DU verkar ha alldeles för stor uppmärksamhet där, allt fokus verkar ju ligga på dig?! Du kanske kallar dig för "ordförande" HÄR på bloggen, men vad kallar DOM dig: Mästare? Oh Du Store Ledare? Profet?

Hmmm... du blir mer och mer ett mysterium.

Svarten sa...

MM

Jag förstår naturligtvis att du hänger på skämtet och skojar även du, men för att ingen svagsinnad läsare ska få griller i skallen vill jag betona att inlägget helt och hållet är påhittat.

pinglan sa...

Nä, jag går helt på MM:s linje. Jag undrar vad det är för en sekt. AVGUDASAKT säkert!!! :O


Moahaha!

nitza sa...

pinglan och mm.
Nu ska ni inte försöka rota för djupt i saker ni inte förstår, jag lovar er att jag har fullständig kontroll över vår svarte vän på nätterna så det blir inte för många Mästare innan jag stampar han och hans likar på tårna, jag lovar, dom landar fort (jag kör med stilettklackar)