torsdag 30 december 2010

Jag - en självmordsbombare?


"Jerry" tiitade på förmiddagen in på min blogg och lämnade ett exempel på sitt tankegods i form av en kommentar Av en ren tillfällighet upptäckte jag alldeles nyss att "Jerry" på en av dessa muslimhatarbloggar även kommenterat mitt bloggande (se ovan).

12 kommentarer:

THE Banana sa...

Oh, du har fått besök av Jerry!

Jag har också haft missnöjet att få besök av denna person och han är en riktig sjukling. En sån där som njuter av att vara en trollkung.

c sa...

Ja du svarten, vad ska vi göra med dessa trångsynta människor som älskar att hata?

Svarten sa...

Bananen & C

Ja, visst är det sjukt. Jag får intrycket att för dessa personer är hatet det primära och hatobjektet sekundärt. Jag menar; hur kan de hata någon/något de saknar kunskap om?

Svarten sa...

...eller kan det vara så att bristen på kunskap är en förutsättning för deras hat?

diana sa...

Åh tackar! :D
haft en bra dag?

Anonym sa...

Jag ser framför mig en rolig bild, av hur sådana personer står och gastar ur sig obsceniteter, och DiLeva kommer fram med sin vattenkanna och svalkar dem :D

http://www.youtube.com/watch?v=r4p8qxGbpOk

Svarten sa...

Diana

"haft en bra dag?"

Bortsett från en helvetes ryggvärk och att min dotter blev inlagd akut på sjukhus i går och ringer hem och gråter i dag...så är allt bara bra :-/

ananael

Underbar video! Den ska jag nog använda som nyårshälsning i morgon :-)

Fazeela Selberg Zaib sa...

Svarten du är ju super farlig. Dangerouuuuusssss!

God Jul i efterskott, om man nu kan önska det och Gott nytt år! Ursäkta mitt sena svar, har varit under vattenkoppsbelägring hemma.

Ha det gott nu till nyår och önskar dig allt det bästa under 2011!

Halalkramar!

Svarten sa...

Gott Nytt År på dig själv, Fazeela!

Jag undrade vad som hänt med dig eftersom jag inte sett ett livstecken från dig på lång tid.

Elektronisk halalkram :-)

pinglan sa...

Subhan allah. Aldrig ska man sluta förundras :P
Fast man måste ju ändå få tacka dessa människor som förgyller våra dagar med att påminna oss vanliga dödliga om att vi faktiskt har några chips i påsen kvar. Eller bestick i lådan. Eller hästar i stallet. Eller helt enkelt att vi är lite smartare och lite bättre än dem ;) Eller hur?

Förresten så gillar jag det där med elektroniska halalkramar!
>-----(",)-----<

elle sa...

Tar gärna varje tillfälle i akt att berätta om när jag lyckades hamna på samma spårvagn som ett gäng nazister som just kom från en anti moské-demonstration (och poliserna som vaktade dem). De gick av vagnen i samlad tropp, fortsatte uppför gatan, men gänget blev mindre och mindre för varje krog de passerade. Till slut var gänget helt uttunnat - och det mest spännande var att se hur poliserna (som krypkört efter gänget) bytte skepnad. Plötsligt hade de västar med "supporterpolis" på... Och krogarna som gänget droppade av på, var sedan tidigare fulla av besökare med fotbollslagshalsdukar, inför en stor match. En av poliserna fällde en kommentar som jag inte minns ordagrant, men fick mig att fundera över att det tydligtvis inte gör något vem det är man pucklar på: må det vara AFA, blattar, eller det andra lagets supportrar.

Svarten sa...

Tack för kommentarerna pinglan och elle. Då blev det något vettigt skrivet på bloggen i dag också, trots att bloggaren själv inte orkar bidraga med något.

Gott Nytt År på er!

...och elektronisk halalkram till den som vill ha en :-)