tisdag 26 oktober 2010

The Ana Gina show - Skriet från vildmarkenJag vaknade för en timme sedan, helt slut efter den gångna nattens arbete. Nu gäller det att tvinga i sig lite mat så jag även orkar med den kommande natten. Hur trevligt är det att äta middag när man fortfarande har sömngrus i ögonen? Rätt svar: Inte trevligt alls.

Ni som följer bloggen Ana Gina, och det gör flera tusen varje dag, vet redan att hon startar en ny show på webbtv hos SVT. Naturligtvis kommer programmen att ligga kvar på nätet efter sändningen, men vill ni ha något att berätta för era barn och barnbarn - "Jag såg premiären live and direct" - ska ni bänka er framför datorn på torsdag 20.00.

Jag misstänker att showen kommer att innehålla mycket svordomar och filosoferande om folks (o)vana att fisa i de mest olämpliga sammanhang, vilket är ett ämne som Gina ständigt återkommer till på sin blogg. Men oroa er inte, programmen är humorgodkända av svenska staten efter de riktlinjer som det beslutats om i riksdagen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

du e fan dum man gör inte så domm kommer titta du kan få se själv ana du vet dom kommeer älska dig go ana gina ahahhaha love you <3<3<3

Svarten sa...

Anonym

"du e fan dum man gör inte så"

Eh?