torsdag 22 april 2010

Tom och Jerry - sionistisk propagandaEtt avsnitt av Tom och Jerry.

Jag antar att de flesta av er känner till de animerade kortfilmerna med Tom och Jerry som producerades åt det amerikanska filmbolaget Metro-Goldwyn-Mayer under perioden 1940 till 1958. Tom är katten som ständigt jagar den lilla musen Jerry utan att någonsin lyckas fånga honom. De båda antagonisterna använder ofta grovt våld mot varandra och de allra flesta som ser filmerna har sina sympatier hos den lilla söta musen. Håller ni med om den beskrivningen? Om så, gott folk, har ni svalt den sionistiska propagandan med både bete, krok, lina och flöte.

Så här ligger det nämligen till.

Judarna lyckades under 1800-talet samla på sig stora förmögenheter i Europa, vilket innebar att de senare drog på sig nazisternas starka ogillande. I nazistisk propaganda framställdes judarna som smutsiga råttor som invaderade den europeiska kontinenten (se filmen Den evige juden från 1940). Råttor är inte bara smutsiga utan också väldigt listiga och inget folk eller etnisk folkgrupp kan agera i det fördolda som judarna. Det var därför Hitler blev så förbittrad och hatfull mot dem. Hollywoods syfte med Tom och Jerry filmerna var att förändra de europeiska barnens uppfattning om judar och istället framställa mössen som smarta och söta. Trots Jerrys grymheter vinner den lilla musen dina sympatier.

Tro nu för guds skulle inte att det är jag som gjort denna halsbrytande analys. Nej, till detta behövs en skarpare hjärna än min. I detta fall tillhör den professor Hasan Bolkhari. Enligt uppgifter på nätet är han massmediaexpert och rådgivare åt Irans utbildningsdepartement. Se en video där professor Hasan Bolkhari presenterar sin teori.

2 kommentarer:

Fazeela Selberg Zaib sa...

Det var det sjukaste jag hört på länge!!!!!

Nabil sa...

Intressant, men ganska långsökt.