fredag 5 mars 2010

Fredagsmys med LiberoJag kunde bara inte låta bli, den är ju sååå gullig.

1 kommentar:

Svarten sa...

Jag såg på en annan blogg att det finns personer (tjejer) som tycker den här videon är äcklig och för tankarna till pedofili. Intressant. Och skrämmande.

Det är sannerligen inte ofta jag håller med Alexander Bard, men han sa vid ett tillfälle att "pedofilhysterin är ett större problem än pedofilerna". Jag håller med honom.

En manlig arbetskompis berättade för några år sedan att han knappt vågade tala om för någon att han badade tillsammans med sina småpojkar i badkaret. Han var rädd för att stämplas som pedofil.

På 70-talet började många män arbeta inom kvinnodominerade barnverksamheter, vilket jag är övertygad om var bra för barnen. När pedofilhysterin tog ordentlig fart inom media på 80-talet slutade många män och i dag är det åter ett nästan renodlat kvinnoyrke.

Jag skulle kunna ge många fler exempel, men kontentan är att denna hysteri har bidragit till att åter skilja pappor och män från naturlig närhet till barn. Något som i slutänden är till skada för såväl familj som hela samhället.